perjantai 10. syyskuuta 2010

Viikonloppuinen Kyrsänyytti...

Tämä on yhden saunamiehen annos, naisille voi grillata salaatinlehtiä jos ja kun eivät tämän päälle kuitenkaan ymmärrä...


Ainekset:


250 g savu- tai palvikinkkua
150 g sipuliperunaseosta pakasteena
Grillimaustetta 
Oreganoa ja basilikaa hyppyselliset
0,5 dl kermaa
50-70 g fetaa, halloumia, Auraa tai sitä juustonkänttyä mitä nyt kaapista sattuu löytymään
3-4 rkl Sweet & Sour –kastiketta
50 g paprikaa
2 paksuhkoa tomaattisiivua (ettei liiotella vihanneksien kanssa)
1 grillimakkara, tosimiehille 2 (jotain lihaisaa kuten Wilhelm, Ukkopekka tms.)


Valmistus:


Sekoile sipuliperunaseos, kuutioiksi hakkaamasi kinkun kanssa ja mausta grillimaustella ja yrteillä. Rempaise foliosta reilu soiro ja laita äsken tekemäsi sekoitus pohjimmaiseksi. Tee foliosta alustavaa nyssäkkää ja lorauta sekaan kerma, lisää juusto, sekä Sweet & Sour –kastike. Levittele päälle paprikapalat ja tomaattisiivut. Viillä valitsemasi grillimakkara kolmeen osaan, asettele päällimmäiseksi  ja sulje nyytti hyvin.
Paista 40-50 minuuttia 220 asteessa.


Koska kyseessä on selkeä saunaeväs, ruokajuomana tietenkin olutta… (jos olet siiderimiehiä, saatat olla väärällä osastolla)


Tämän jälkeen voikin sitten alkaa valmistelemaan yön humuun lähtemistä, naukkailemalla muutaman virkistävän mallasjuoman lisää ja kuuntelemalla jotain tunnelmaa nostattavaa musiikkia kuten esim. ikiklassikkoa saksalaiselta nahkahousuosastolta - Helloween - Ride the Sky


Ei iske nälkä heti baariloesessakaan tämän aterian jälkeen. Jaksaa rokata paremmin... \,,/

1 kommentti:

  1. Eipäs aliarvioida naisia..ei se tuohesta
    meidänkään suu oo tehty..! ;))

    VastaaPoista

Avaa sanainen arkkusi... Leka tsekkaa kommentit kun ehtii moshaukseltaan ja ruoanlaitolta! Kiitos jo etukäteen!