tiistai 7. syyskuuta 2010

Chicks´n´booze

Aineet:

Oliiviöljyä
jotain tulista =)
2 Kanan rintafilettä
2 Tomaattia
1prk ananaskuutioita
1 prkl herkkusieniä
Sipulia
Valkosipulia (reilusti)
Rosepippuria
Yrttejä
n. 2dl vettä
3 cl tummaa rommia (voi korvata hätätapauksessa 5cl punaviinillä)

Valmistus:
Käytä tipunlihafileet pannulla siinä helevetillisen kuumassa öljyssä joka puolelta ja nosta sivuun, älä siis paista vielä kypsäksi. Avaa maustekaappi ja täräytä öljyn sekaan summassa jotain tulista makua pari ripausta (chili, cayannea tms.). Kuullota sipuli, herkkusienet ja lisää kanat takaisin, sen perään vielä ananaskuutiot. Lisää nestettä ja jätä muhimaan. Lisää valkosipuli ja tomaattilohkot + mausteet. Muhita 10min ja lisää rommi sekä yrtit. Vielä 10 minuuttia muhimisen odottelua, jonka aikana voi kuunnella esim.Gunnareitten klassikkolevyä Appetite for Destruction, sillä nälkä alkaa olla tuhoavissa mitoissa tätä tehdessä.

Ja eikun syömään esim. riisin tai paistinperunoiden kanssa. \,,/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa sanainen arkkusi... Leka tsekkaa kommentit kun ehtii moshaukseltaan ja ruoanlaitolta! Kiitos jo etukäteen!