perjantai 8. lokakuuta 2010

Uusavuttomuuden huipentuma.

(SENRUROITUA AVAUTUMISTA)! Eli toisin sanottuna Leka ei vaan aina ymmärrä. Mikä perkele siinä on, etteivät ihmiset oikeasti enää osaa laittaa yksinkertaisimpiakaan eväitä. Vesi keitetään pohjaan - kananmunista puhumattakaan. Keittoakaan enää osata tehdä ja makaronilaatikolla saadaan palokunta paikalle. Silti ehkä suurimman shokin koin erään propagandamarketin ruokaosastolla joku viikko takaperin. Myynnissä oli valmiita uunimakkaroita... Jumankauta! Luit oikein. Siis uunimakkaroita. Eli joku HooKoo blöö johon oli tehty viilto, laitettu juustoa ja kyljessä paisto-ohje. Nautitaan sinapin kanssa. Mitä helevettiä? Hintaa kyseisellä tuotteella oli sen verran, että samalla pätäkkämäärällä olisi saanut paketin makkaraa, juuston ja vielä saunaoluenkin. Ostaako joku tosissaan tuollaisia? Ilmeisesti jos niitä on myynnissäkin. Tässä en edes jaksa avautua valmiina myytävistä uuniperunoista.

Ota makkara ja silvo siihen viilto pitkittäin, tai useita poikittain, sillä tässä on kahta eri koulukuntaa. Perus evään saat jos sivelet makkaran sinapilla ja ketsupilla, tunget juustoa rakoihin ja pläjäytät uuniin. Parempaa toki saa vielä, jos laittaa ennen juustoa hiukan tomaatti, sipuli ja jalapeño viipaleita koloihin. Uunissa 175 asteessa puoli tuntia. Kiitti ja kuitti. Oliko vaikeata? Niille jotka eivät uusavuttomuuden ikeen alla kulje, voivat kokeilla seuraavaa hyväksi havaittua evästä. Yleisön pyynnöstä tämä, palataan viikonloppuna vielä "oikeisiin" ruokaohjeisiin, pelkän makkaran sijasta.

Ainekset n. neljän äijän satsiin:

Kolme pakettia lihaisaa makkaraa (hyvä kombinaatio 1 juusto-, 1 chili-, 1 pekonimakkara paketti)
1 iso sipuli
2 tomaattia
1 tölkki 3:n juuston ruokakermaa
1tl currya
1tl mustapippuria
1/2 rkl chilikastiketta oman maun mukaan
juustoa

Valmistus:


Hakkaa makkara sormenpaksuisiksi siipaleiksi. Lohko tomaatit ja silvo vielä sipuli melko pieneksi. Laita käsittelemäsi ainekset uunivuokaan, lisää mausteet ja perään kerma. Peitä juustoviipaleilla ja tuikkaa uuniin. Anna teoksen ottaa lepoa 175 asteessa n. 40 min. Nauti hyvässä seurassa esim. vaalean leivän, perunasalaatin tai minkä kanssa nyt haluatkaan.

Syödessäsi voit sitten samalla kiroilla muiden äijien kanssa uusavuttomia.. Jotta sapettaminen unohtuu, voi ruoan ohessa olla tyytyväinen että omat "cojonekset" ovat tallessa ja kuunnella samalla aiheeseen sopivaa kappaletta. Vanha kunnon raspikurkku Udo ja saksan Metallilegenda Accept - Balls to the Wall \,,/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa sanainen arkkusi... Leka tsekkaa kommentit kun ehtii moshaukseltaan ja ruoanlaitolta! Kiitos jo etukäteen!