tiistai 8. maaliskuuta 2011

Naistenpäivänä... Koskas on miestenpäivä?

No niin Äijät ympäri maita ja mantuja. Tänään on taas se päivä. Naistenpäivä. Päivä jolloin miesten odotetaan olevan äärimmäisen hyväkäytöksisiä, kohteliaita ja toteuttavan naisten pyyntöjä mielellään, ennenkuin niitä ehditään edes pyytämään (l. käskemään). 


Jos nyt kuitenkin kiikarissasi tai lähipiirissäsi on daamieläjä, jota tahdot hieman hemmotella (mikä saattaa johtaa sinun hemmotteluusi), Leka esittää tässä varsin maistuvan setin, jota voi testata.


Naisethan tunnetusti rakastavat suklaata, joten pistäpä seuraava ohje korvan taakse.


SUKLAA-MARJARAHKA


Ainekset:


2dl Kuohukermaa
1 purkillinen maitorahkaa
2dl mansikoita (pakaste)
2dl vadelmia
1dl suklaakastiketta (vaihtoehtoisesti kinuski käy myös, jos daamieläjällä on hinku moiseen)
1tl vaniljasokeria


Valmistus:


Kaada kerma sellaiseen astiaan mikä kestää rankempaakin vispausta, sekaan vaniljasokeri ja tärryytä menemään siten, että kermasta tulee kohtalaisen jähmeää. Muista ettet kuitenkaan ole voita kirnuamassa. Sekoita esim. puuhaarukalla sekaan maitorahka ja suklaasoosi, sekä marjat. Annostele, anna typykän ihastella ja nautiskella... Taustalle soimaan vielä sopivaa kuturokkia kuten esmes. Bon Jovin Bed of Roses niin ei tule olemaan huono naistenpäivä miehellekään... Vaihtoehtoisesti voit jättää marjat pois itse rahkasta ja annostele ne sopiviin kuppeihin, joiden päälle virittelet rahkaa. Saat vielä pojoja kattauksestakin. 


Ennenkuin muuten kukaan vetää purkillista papuja sieramiinsa niin vakuutetaan nyt myöskin, että Lekalla ei TODELLAKAAN ole mitään naisia vastaan. Päinvastoin. Leka rakastaa naisia. Mielellään pitkään ja hartaasti... \,,/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa sanainen arkkusi... Leka tsekkaa kommentit kun ehtii moshaukseltaan ja ruoanlaitolta! Kiitos jo etukäteen!