Oho... lähtipä lapasesta. Se on joskus sellaista. Mussutus sikseen ja positiivisiin asioihin kuten ruokaan ja rokkiin!!!
Aurattua kalaa
Ainekset:
n. 400-600 g lohifile (voipi toki soveltaa muuhunkin fisuun)
3-5 porkkanaa paloiteltuna (tai laiskana 1 pussi n. 200 g babyporkkanoita )
1 tuore parsakaali paloiteltuna (tai jälleen laiskana 1 pussi n. 200g parsakaalia )
2 rkl voita
1 rkl soijaa
1 rkl hunajaa
Aurajuustoa (tai jotain yrtti-/ pippurijuustoa oman mielen mukaan)
1 prk kermaa
1 tl rosépippuria
1 tl suolaa
Valmistus:
Länttää fisu nahkat alaspäin uunivuokaan. Ripsauta suola ja (ainakin henkisesti) muserretut pippurit eväkkään päälle. Voi pannulle, pannu kuumaksi. Paista parsaa ja porkkanaa parisen minuuttia sekoitellen, siirrä pannu sivuun ja lorottele sekaan soija, sekä hunaja. Kaada aikaansaannos syvyyden asukin päälle ja murustele aurajuustonokareita sen verran kuin hyväksi koet. Kermat perään ja vuoka uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi. Ääntä kohden esim. riisin kera. Helppoa, mutta yksinkertaista ja toimii! \,,/
Ruokailurokkina saa vuoden 2012 ensimmäisen ohjeen kunniaksi toimia herrojen Kiske ja Hansen luotsaama erinomainen Unisonic. Kunhan muistat syödäkin moshauksen ohessa...
Ja kuvia ei ole... tämä eväs syötiin ennenkuin kameraa saatiin esiin.
Leka oletko koskaan tehnyt riistaruokaa? muistelen Pieksämäen aikoina, joskus nauttineeni jotain kokkauksiasi. Nyt pitäisi keksiä mitä teen jäniksestä, jonka metsästin perjantaina.
VastaaPoistaTerveisin päättötyö kaverisi Toni